Agbagustabest je YouTube kanal

Agbagustabest je YouTube kanal koji se fokusira na pružanje kvalitetnih i informativnih videozapisa u vezi s različitim tehnološkim temama. Na ovom kanalu možete pronaći najnovije recenzije gadgeta, pametnih telefona, računalne opreme, igraćih konzola, tehnološke vijesti i još mnogo toga.

Profilna-za-youtube-kanal

Agbagustabest nudi vrhunsku kvalitetu videozapisa s izvrsnom produkcijom i vizualnim efektima koji će vas ostaviti bez daha. Osim toga, na ovom kanalu možete pronaći vodiče i tutorijale koji će vam pomoći da poboljšate svoje znanje i vještine u korištenju tehnologije.

Header-photo

Bez obzira jeste li početnik ili iskusni korisnik tehnoloških proizvoda, Agbagustabest je pravi kanal za vas. Ovaj kanal pruža sve potrebne informacije i savjete koji će vam pomoći da budete informirani i educirani o najnovijim trendovima u tehnologiji i drugim srodnim područjima. Zato, ako želite biti u tijeku s najnovijim tehnološkim dostignućima, ne propustite pogledati Agbagustabest Lajkajte PRETPLATITE SE HVALA!

ZA-TUTORIALE-U-PREMIERAMA-PROFILNA-ZA-YOUTUBE-KANAL

Beautiful gardens proljeće priroda životinje sa opuštajućom glazbom #4k UHDR Pejzaži priroda sa opuštajućim zvukovima i glazbom za relaksaciju

Beautiful gardens proljeće priroda životinje sa opuštajućom glazbom #4k UHDR Pejzaži priroda sa opuštajućim zvukovima i glazbom za relaksaciju

Svjetske Najljepše fontane /4K

Grand canyon national park Arizona /4K Dobro došli na kanal uživaje u videozapisima i opuštanju Slušanje glazbe za opuštanje i bolje spavanje Glazba ima povoljne učinke na smanjenje negativnih posljedica stresa i smanjivanje tjeskobe. Preporuke za slušanje glazbe za opuštanje i poboljšanje spavanja izrađene su na temelju pregleda stručno–znanstvene literature, pregledom glazbe za opuštanje dostupne na internetu izabrane prema karakteristikama glazbe koja opušta. Glazba ima moćne alate za uklanjanje štetnih posljedica stresa i uklanjanje prepreka. Glazba se može koristiti za kontrolu temperature i sprječavanje grčeva, kao iu posebnim planovima za osobe s neiskorištenim potencijalom. Postoje brojni dokazi o korisnom utjecaju glazbe za opuštanje na smanjenje negativnih učinaka stresa, a vezano za tjelesni, emocionalni i kognitivni odgovor na stres. Učinci su istraživani kod zdravih pojedinaca, kod oboljelih od različitih poremećaja tjelesnog i mentalnog zdravlja uključujući čak i osobe na respiratorima te tijekom različitih dijagnostičkih postupaka. Glazba utječe na smanjenje izlučivanja hormona stresa, kortizola, potiče izlučivanje oksitocina koji ima ulogu u osjećaju zadovoljstva. Glazba djeluje na veliki broj moždanih regija,pa tako utječe i na limbički sustav,što je dio mozga koji ima važnu ulogu u regulaciji emocionalnih reakcija. Pretplatite se na AGB kanal kako bi mogli pratiti sve najnovije video zapise HVALA!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)