Perfect Money UPUTE

 

 

 

 

 

 

Dobrodošli u novu generaciju sustava internetskog plaćanja!

Perfect Money je vodeća financijska usluga koja korisnicima omogućuje trenutna plaćanja i sigurne prijenose novca diljem interneta, otvarajući jedinstvene mogućnosti korisnicima interneta i vlasnicima internetskih tvrtki.

Perfect Money ima za cilj dovesti transakcije na internetu na idealnu razinu!  Krenite u obilazak 

Sigurnost

Apsolutno sve što uključuje samo najvišu kvalitetu svojih strukturnih dijelova može se nazvati savršenstvom. Vođeni tim principom stvorili smo Perfect Money. Brojna istraživanja su pokazala da smo uspješno uspjeli spojiti višerazinski sigurnosni proces s jednostavnošću i praktičnošću korištenja sustava.

Savršenstvo

 

Suvremeni tržišni uvjeti dali su poticaj za stvaranje Perfect Money-a kao maksimalno likvidnog sustava. Svi korisnici PM-a mogu jednostavno pretvoriti svoja sredstva u druge elektroničke valute u najkraćim rokovima i po razumnim tečajevima. Uspostavljeni algoritam suradnje s bankama omogućuje nam primanje i slanje bankovnih doznaka diljem svijeta maksimalnom mogućom brzinom i uz minimalne gubitke za klijenta.

Zbog svjetske globalizacije financija širok raspon valuta u svjetskom gospodarstvu uzrokuje mnogo neugodnosti za mnoge tvrtke koje posluju u različitim zemljama. Perfect Money riješio je problem stvaranjem praktičnog i univerzalnog alata za obračune među sudionicima e-trgovine. Naš je cilj pružiti ljudima mogućnost obrade bilo koje transakcije diljem svijeta koristeći samo Perfect Money.

Osnivanjem Perfect Money-a dosegli smo krajnje savršenstvo u području elektroničke kontrole financija. Ali nove tehnologije neprestano određuju tempo razvoja elektroničkih financija i mi se krećemo u skladu s njima pokušavajući biti korak ispred. I kad smo jednom pogledali u budućnost e-trgovine, tamo smo vidjeli Perfect Money…

Perfect Money UPUTE

Perfect Money predstavlja jedinstvene značajke za poslovne i osobne račune.

 • Dok koristite Perfect Money sustav plaćanja možete učiniti sljedeće:

 • Obavljati prijenos novca između članova

 •  Primajte plaćanja u raznim poslovnim projektima na internetu

 •  Redovno plaćajte putem Interneta

 •  Sigurno pohranjujte novčana sredstva na elektronički račun i primajte mjesečne kamate

 •  Plaćajte robu i usluge u Internet trgovinama

 •  Kupite Bitcoin, Gold Metal, USD i EUR valutu online

 

Podrška 24/7/365

 

Perfect Money osigurava financijsko upravljanje i korisničku podršku kako bi osigurao svakom korisniku pronalaženje individualnog pristupa rješavanju svojih problema 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu i 365 dana u godini.

 

Naši kvalificirani stručnjaci koji rade u Centru za korisničku podršku Perfect Money-a kompetentni su u području bankovnog poslovanja i financijskih transakcija na Internetu.

Način rada Centra za podršku korisnicima omogućuje postavljanje bilo kojeg pitanja, obavljanje bilo koje transakcije ili uvid u stanje računa u bilo kojem prikladnom trenutku.

 

 

 

 

PAYEER® rješenja za tvrtke i pojedince

Payeer je spreman pružiti usluge plaćanja za vaše osobne potrebe i vaše poslovanje, radimo s trgovcima i kripto uslugama diljem svijeta.

PAYEER® račun

Jedan novčanik za sve vaše individualne i poslovne potrebe

PAYEER® račun

 • Viševalutni Payeer račun

 • Interni transferi

 • Kupujte i prodajte kripto

 • Trgovačka kripto platforma

 • Prihvaćanje plaćanja na web stranici

 • 25+ međunarodnih načina plaćanja

 

Kako se registrirati na Payeer platni procesor Detaljne.PDF UPUTE

PAYEER® rješenja za tvrtke i pojedince

VISA, MasterCard, Maestro/Cirrus Acquiring Payeer, Advcash, Sepa

PAYEER® Mjenjačnica

Trgujte i mijenjajte različite kriptovalute na našoj web stranici ili preuzmite aplikacije za Android i IOS pametne telefone.

Ne trebate bankovni račun, odmah ćete dobiti fiat na svoj Payeer račun, možete povući sredstva na kripto, masovna plaćanja na Payeer račune ili bankovne kartice VISA, MasterCard iz cijelog svijeta.

 

 

 

 

04. Advcash REGISTRACIJA UPUTE.pdf

ADV: e-novčanik

Dio ADV ekosustava, ADV Wallet pomaže vam slati, primati, trošiti i razmjenjivati ​​gdje god se nalazili.

Lokalna i međunarodna plaćanja, kreditne kartice i digitalne valute: ADV vam omogućuje jednostavno upravljanje vlastitim financijama i financijama vašeg tima u svijetu koji se stalno mijenja. Kako rastemo i globalno i lokalno, nastojimo stvari održati jednostavnima, brzima i jeftinima.

Mi u Advcashu razumijemo da se financije grade na povjerenju, a da se povjerenje gradi na sigurnosti. Naša filozofija kibernetičke sigurnosti i zaštite podataka nalaže da naši cijenjeni klijenti trebaju biti zaštićeni na svakom koraku svog putovanja od podnošenja KYC dokumenata do plaćanja i dalje.

04. Advcash REGISTRACIJA UPUTE.pdf

Advcash

kombinira svestrane alate za plaćanje, 24/7/365 podršku agenta uživo koja odgovara u roku od nekoliko minuta i prilagodljivu vrhunsku sigurnost računa kako bi vaša sredstva i podaci bili sigurni.

Počeli smo 2014. Nekoliko godina i nekoliko milijuna korisnika kasnije, Advcash sada pokreću desetljeća iskustva u međunarodnim financijama i naša misija da moderna plaćanja učinimo lakima za sve.

Provjerite što još nudi ADV ekosustav: trgovačke alate za tvrtke, ADV kartice i više. Pratite nas za još uzbudljivih ADV proizvoda.

 

 

PDF UPUTE TUTORIALI 

Platni procesori i plaćanja

 

 

PDF UPUTE TUTORIALI 

Platni procesori i plaćanja

 

 

 

 

Upute za otvaranje PayPal Business računa.PDF

Kupujte širom svijeta. Vaša adresa e-pošte i lozinka su sve što trebate.

Uz PayPal možete slati, trošiti i upravljati svojim novcem sa samo jednim računom.

Neka vaš novac ide dalje uz PayPal.

Sigurnije i brže

Platite putem interneta svojom PayPal lozinkom i preskočite unos financijskih podataka. Osim toga, budite sigurni znajući da je Zaštita kupaca dostupna za vaše kupnje koje ispunjavaju uvjete.

Najbesplatnije, uvijek unaprijed

Besplatno je otvoriti PayPal račun i kupiti nešto koristeći PayPal osim ako ne uključuje konverziju valuta. Mogu se primijeniti naknade za prekogranične transakcije. PayPal-ovi tečajevi mogu se primijeniti na pretvorbu valuta. Za daljnje informacije pogledajte Korisnički ugovor . Nema PayPal naknada ako koristite svoj PayPal saldo za slanje novca u svojoj valuti prijateljima i obitelji. Mogu postojati naknade za druge transakcije.

 

Upute za otvaranje PayPal Business računa.PDF

Plaćanje u nekoliko klikova.

Plaćajte jednostavno i sigurnije u tisućama internetskih trgovina uz samo adresu e-pošte i lozinku. Ne morate upisivati ​​podatke o kartici svaki put kada plaćate.

Ubrzajte naplatu.

Sve što trebate znati je vaša adresa e-pošte i lozinka kako biste mogli zaboraviti sve svoje brojeve kartica i tajne kodove.

Na svim uređajima, diljem svijeta

Sa samo jednim računom možete kupovati kod milijuna trgovaca diljem svijeta i vratiti novac prijateljima gotovo bilo gdje. Koristite bilo koji od svojih uređaja za upravljanje svojim računom u pokretu s aplikacijom PayPal.

Imaš cijeli svijet u svojim rukama.

Kupujte od tisuća trgovaca diljem svijeta. Prihvaćamo 25 valuta iz 202 zemlje i tržišta. Mogu se primijeniti naknade za konverziju valuta.