SFT21 InFace Invest Group.agustabest

InFace Invest Group (SFT21)

Ako ste ozbiljni da promjenite svoj život i napokon krenete ostvarivati ozbiljne zarade (preko 1.000$ mjesečno), onda vam je ovo JEDINSTVENA prilika.

Vaš život iz snova je ovdje

Pozdrav i dobro došli na predstavljanje kompanije. Izuzetno me veseli što mogu s vama podijeliti informacije koje su napravile pozitivnu promjenu mog života.Iskreno vjerujem da ovo može biti i pozitivna promjena u vašem životu. Sigurno imate puno pitanja i nadalje ću odgovoriti na tri najvažnija kojima se kompanija InFace Invest Group kompanija bavi krenimo redom.

OK, ako i dalje čitate ovaj tekst onda niste među 60% onih koji su zatvorili ovu stranicu i nisu stigli dalje od naslova jer ih je “uplašila” cifra koju sam naveo. Ne krivim ih. Od malih nogu su učeni lošim uvjerenjima da moraju naporno raditi cjeli život za mizernu plaću. Vama čestitam, jer ste svjesni da je itekako moguće ostvariti financijsku slobodu.

InFace Invest Group (SFT21) – Definitivno najveći poslovni projekat na internetu s naših prostora!

Prije svega moram vam čestitati.

Zašto?

Jer ste pokazali da u vama ima ono što je potrebno za uspjeh –inicijativa da djelujete. Da poduzmete akciju.

Vi ste na vratima uspjeha, za razliku od onih koji nisu čak ni pokušali nešto promjeniti. Oni sada nisu na ovoj stranici i zato vam moram čestitati. Vi ste borac, a ovo je vaša pobjedonosna bitka i put u financijsku neovisnost.

Želim vas pozdraviti u ime kompanije InFace Invest Group, te Vam poželjeti iskrenu dobrodošlicu u kompaniju i u našu SFT21 online zajednicu!

Moje ime je ĐuroAugustović, a ovo je FRANŠIZNI online poslovni model, genijalan u svojoj jednostavnosti i funkcionalnosti namjenjen svima koji žele pokrenuti svoje vlastito internet poslovanje.

Iza nas je 20 godina edukacije, istraživanja, proučavanja, usavršavanja i stalnog nadograđivanja postojećeg znanja i vještina u poslovima koji uključuju IT poslovanje, finansijska ulaganja, istraživanja tržišta, marketing i internet poslovanje uopće. Sve to je dovelo do osnivanja kompanije i jedinstvene poslovne ponude sa kojom se na ”velika vrata” želimo predstaviti Vama, našim budućim poslovnim suradnicima.

NEMA RIZIKA

Našim članovima, budućim franšizerima, ponudili smo poslovanje bez ikakvog mogućeg rizika, odnosno garanciju na zadovoljstvo poslovanjem koja Vam pruža mogućnost da po isteku 90-tog dana odlučite da li želite poslovanje nastaviti ili želite odustati od poslovanja, uz 100%-tni povrat uložene investicije u tom periodu.

Poslovanje bez rizika dovoljan je razlog da nam se pridružite!

SFT21 Business Concept Agustabest
Đuro Augustović
Ovlašteni predstavnik

Biznis koji je zaobišao sve probleme s kojima se susreću ostali internet poslovi.

Ako ste ikada radili (ili radite) nekakav internet posao, onda ste se susretali s ovim:

 • Uvjek je postojao rizik od toga da izgubite veliki novac, a da ništa značajno ne zaradite

 • Jedna noga (linija) vam je uvjek je bila jača i novac je stalno bio “na čekanju” jer nikako niste uspjevali postići balans

 • Uvjek su oni “ispod” tzv “mali”, hranili one “iznad”, tzv, “velike”

 • Bilo je teško postići kvalitetnu duplikaciju i mnogi članovi tima su bili neaktivni

 • Nije bilo kvalitetne podrške mentora ili kompanije da vas vodi i pomogne vam

 • Niste uspjevali postići stabilne pasivne prihode, a kamoli finansijsku slobodu

E pa, nadam se da ste spremni na REVOLUCIJU u poslovanju jer RJEŠENJE je stiglo.

Možda toga u ovom trenutku niste svjesni, ali ovo je jedna od onih prilika kakve se u životu pojavljuju jednom u 20 godina. Ko ovo prepozna sada u ovom trenutku, biće bogat čovjek.

Na ovakvu priliku sam čekao, slobodno mogu reći, od kada sam počeo da poslujem na internetu. Učestvovao sam u mnogim poslovima, ali sada po prvi put imam priliku, a i vi ZAJEDNO samnom, biti na početku jedne velike priče, poslovnog modela koji ima potencijal nadmašiti sve do sada viđeno.

No, pustimo činjenice i argumente da govore, a ne da ja tu pravim hvalospev. Činjenice su ono što presuđuje. 

I zato OBAVEZNO pogledajte ovu VIDEO PREZENTACIJU! Ovo je možda i najbitnija stvar koju ste pogledali u poslednje vrijeme i nemojte to olako shvatiti.

SFT21 franšiza InFace Invest Group

Pogledajte PowerPoint prezentaciju:

InFace Invest Group (SFT21) – Definitivno najveći poslovni projekat na internetu s naših prostora!
Đuro Augustović
Ovlašteni franšizer

InFace Invest Group (SFT21) – Definitivno najveći poslovni projekat na internetu s naših prostora!

Kada sam od kolege, među prvima, čuo za ovu mogućnost, odmah sam znao da je to prava stvar. I još kada sam u direktnom razgovoru saznao sve detalje kompenzacijskog plana malo je reći da sam se ODUŠEVIO.

Shvatio sam da ovo NIKAKO NE SMIJEM PROPUSTITI! Poznato je da najviše košta propuštena prilika, a imam osjećaj da kada bi ovo propustio bio bih kao oni koji su propustili kupiti akcije Facebook-a na samom početku dok je malo ko znao šta će on postati.

Zašto je bitno reagirati što prije?

Kompanija InFace Invest Group je prva u svijetu koja stvaranje online društvene mreže započinje kroz franšizni model poslovanja. Posao počinje sa franšizom SFT21, a u planu je i web shop, sopstvena kripto valuta i blockchain, sopstvena društvena mreža (SFToYou) te sopstveni platni procesor i još mnogo toga.

Po čemu je ovaj sistem originalan:

 • NEMA RIZIKA

 • 90-dnevni period  garancije na zadovoljstvo poslovanjem u kojem svaki član može bez ikakvog rizika testirati sistem i nakon 90-tog dana odlučiti da li odustaje ili nastavlja poslovanje. U slučaju odustajanja članu se vraća iznos njegove investicije u cjelini, dok član koji odluči nastaviti poslovanje, potpisuje franšizni ugovor. Dakle, NEMA RIZIKA!

 • Aumatiziranini sistem poslovanja, odnosno kontrolna ploča jedinstvena u svojoj funkcionalnosti uz tri mehanizma kojima je zadatak što ravnomjernije popunjavanje binarne matrice kako bi SVI zajedno zaradili ozbiljan novac.

 • Model umrežavanja i raspodjela profita, te sistemska škola sa 7 nivoa.

Ako ste pogledali VIDEO PREZENTACIJU iznad…

Onda vam je jasno zašto je važno odmah krenuti u akciju. U toku su registracije i mnogi lideri s naših prostora su već dio tima, a s obzirom da ovdje nema “onaj iznad ili onaj ispod” kao što je to drugde, nego da svi ZAJEDNO gradimo tim i SVI ZAJEDNO radimo kao jedan onda nadam se shvaćate kolika je to prednost za sve koji će nam se pridružiti.

Samo zamislite koje biste sve ciljeve mogli ostvariti. One za koje ste uvek mislili da će ostati samo mašta. Sada je napokon došlo vreme da maštu pretvorite u ciljeve, a ciljeve u stvarnost.

Upute za registraciju

Drago mi je da ste ozbiljni u namjeri da ostvarite financijsku slobodu jer s takvim ljudima najviše volim surađivati – s ljudima “od akcije”, pobjednicima i onima koji se ne zadovoljavaju prosječnim životom.

Možda toga u ovom trenutku niste svjesni, (vjerujem da vam je možda još sve malo konfuzno), ali ovo je jedna od onih prilika kakve se u životu pojavljuju jednom u 20 godina. Ko ovo prepozna sada na početku, usuđujem se reći, biće bogat čovjek.

Prije nego što odgledate video uputstvo u kojem je SVE objašnjeno, idemo vidjeti šta će vam sve trebati:

Moja preporuka odluka je na vama: ovdje se možete registrirati

Nalog (account) na PerfectMoney procesoru

VIDEO UPUTSTVO – KAKO SE REGISTRIRATI

Moj je savjet da prvo jednom odgledate video kako bi ste vidjeli šta vam je sve potrebno, pa potom da pratite uputstvo i da obavite registraciju.

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili vam zatreba asistencija javite mi se:

NAPOMENA: Postoji i BRŽI način da postanete korisnik, da vam ja osobno, kao vaš mentor i sponzor, platim ulaz u kompaniju. Tada ne morate u startu otvarati platne procesore. Javite mi se direktno za više detalja pa ću vam asistirati oko toga.

Imajte na umu da NEMATE RIZIKA!

Moj vam je savjet da odmah krenete sa 30$ ili sa 105$ startnim paketom, jer apsolutno NIKAKVOG RIZIKA NEMATE, s obzirom na 90-dnevnu GARANCIJU vraćanja novca. No, možete krenuti i sa samo 10$ kako biste pregledali sistem iznutra pa se upoznali detaljnije sa kompanijom i poslovnom kancelarijom.

Možda nikada više nećete imati priliku kao ovu. Svaki dan koji prolazi, šanse da ćete propustiti voz postaju sve veće. I dok vi razmišljate da li se uključiti u ovakvu jednu poslovnu priliku… neki vaši sugrađani upravo zarađuju novac jer naš tim raste iz dana u dan.

ODGOVORI NA PITANJA

Siguran sam da imate mnogo pitanja. 

 

Što nas sve očekuje:

 • Seminari UŽIVO u Beogradu, Rovinju, Zagrebu, Skoplju, Ljubljani, Sarajevu, Splitu, Rijeci

 • Novi platni procesori za još lakšu registraciju

 • Web shop, vlastita društvena mreža, kriptovaluta i još mnogo toga…

 

Kliknite na ikonu + pored određenog pitanja na koje želite vidjeti odgovor

Kompanija na početku poslovanja određuje osnovna pravila i radnje sa ciljem vaše pravilne registracije, aktivacije korisničkog računa kao i nastavka poslovanja, što se odvija kroz dvije faze:

I faza – prvih 90 dana poslovanja Registracija, Aktivacija, Startni paket, registracija minimalno jednog člana – referala

II faza – Odluka o nastavku poslovanja, po isteku 90-tog dana te potpisivanje Franšiznog ugovora sa krajnjim rokom po isteku 100-og dana.

Nakon registracije započeti poslovanje moguće je odabirom jedne od tri ponuđenih opcija;

Aktivacijskim kodom vrednosti 10$ – (uz obavezu da u narednih 30 dana donesete odluku o nastavku poslovanja kupnjom startnog paketa vrednosti 20$ ili 95$).

Kupnjom startnog paketa vrijednosti 30$,

Kupnjom startnog paketa vrednosti 105$.

 

Garancija na zadovoljstvo poslovanjem u prvih 90 dana uz 100%-tni povrat uložene investicije u tom periodu, najveća je moguća garancija koju jedna kompanija može dati svojim članovima.

Od trenutka registracije pa u narednih 90 dana kompanija daje istu mogućnost svakom registriranom članu da po isteku 90-tog dana samostalno odluči da li želi odustati od daljnjeg poslovanja ili želi poslovanje nastaviti.

Smatramo da je 90 dana dovoljno dug period u kojemu svaki član ima i više nego dovoljno vremena, da bez ikakvog rizika započne sa radom te da prouči sve dostupne informacije o kompaniji i poslovanju kompanije odnosno o svemu što bi ga moglo interesirati a kako bi donio vlastitu odluku o nastavku poslovanja potpisivanjem franšiznog ugovora.

Po isteku 90-tog dana obaveza je svakoga člana da klikom na link odluči da li želi prekinuti poslovanje ili želi nastaviti poslovanje.  Rok za odluku je u narednih 10 dana odnosno po isteku 100-tog dana od dana registracije.

Ukoliko član iz bilo kojega razloga, bez obaveze obrazlaganja takve odluke, želi odustati od nastavka poslovanja, kompanija se obavezuje u roku od 24-48 sati /max. 5 radnih dana) izvršiti povrat investiranog iznosa u cijelosti te ga briše sa zauzete pozicije.

Član koji je klikom na link odustao od poslovanja po proteku garantnog roka nema pravo ponovo se registrirati u narednih 180 dana.

Nije potrebno predznanje da bi bili uspješni član našeg Sistema SFT21. Dovoljna je volja i želja za učenjem i usavršavanjem vašeg sadašnjeg ili budućeg načina poslovanja. Kroz nadogradnju u našem sistemu dobivate edukativne pakete InFace University  tako da je potrebno samo da slijedite korake i upute kako bi postigli zadovoljavajuće rezultate.

Stranica za prijavu nalazi se na linku:

www.infaceinvestgroup.com/semper-fidelis-team/sft21/log-in

Na dnu stranice zahvale za registraciju klikom na dugme (prijavi se) ili u gornjem desnom uglu na Portalu klikom na dugme (Prijavi Se), dolazite na stranicu na kojoj se nalazi forma za prijavljivanje u koju unosite slijedeće podatke:

* Unesite Korisničko Ime

Unesite Lozinku

Imate ponuđene 3 opcije koje koristite samo ako:

Izgubili ste svoje Korisničko Ime?
Zaboravili ste Lozinku?
Još nemate račun, Prijavite se sada

Kliknite na dugme Prijavi se

Korisničko ime je Vaš naziv koji trebate samostalno izabrati. Mora sadržavati minimalno osam znakova. Jednom izabrano korisničko ime ne može se naknadno promijeniti. Korisničko ime jedinstveno je u sistemu tako da nije moguće izabrati isto, već postojeće korisničko ime.

Unosom korisničkog imena i lozinke prijavljujete se u svoj korisnički račun.

Lozinka je skup od minimalno 8 do maksimalno 100 znakova koje ćete Vi izabrati po vlastitom izboru. U sebi treba da sadrži veliko slovo, malo slovo, broj i interpunkcijsku oznaku.

Prvu lozinku dobivate od sistema nakon izvršene potvrde registracije, koju naknadno možete zamijeniti vlastitom, uvijek kad to želite.

Lozinku trebate čuvati i ne smijete je davati drugima. Ukoliko je date drugome činite to na vlastitu odgovornost.

Izvršiti registraciju moguće je putem jednog od tri (u nastavku ponuđena) linka ili posjetom stranica Portalu te odabirom opcije “Registriraj se“ u glavnom meniju:

Prijateljski link u formi:

www.infaceinvestgroup.com/semper-fidelis-team/sft21/sponsor(username_or_ID)-ac(f.code)/sign-up,

Referalni link u formi:

www.infaceinvestgroup.com-semperfidelisteam/sft21/sponsor(username_or_ID)/sign-up ili

Adminski link u formi:

www.infaceinvestgroup.com/semper-fidelis-team/sft21/sign-up .

Klikom na jedan od gore ponuđenih linkova otvara Vam se stranica sa formom za registraciju koju je potrebno da popunite na slijedeći način:

* Vaše Ime

* Vaše Prezime

* Izaberite svoje Korisničko Ime

* Unesite svoju  Email adresu

* Unesite svoju Lozinku

Potvrdite Lozinku

Izaberite jednu od ponuđenih opcija:

Osobni ili Poslovni

(Osobni račun morate potvrditi osobnim dokumentima dok poslovni račun potvrđujete osobnim dokumentima i  dokumentima o registraciji kompanije)

Imajte na umu, da prilikom popunjavanja registracijskog obrasca upišete točne osobne podatke koji moraju biti identični podacima na vašim osobnim dokumentima jer ćete osobne dokumente morati unijeti kako bi potvrdili svoj identitet.

 

Izaberite jednu od ponuđenih opcija:

* “Imam aktivacijski kod“ ili “Nemam aktivacijski kod“

(Ako izaberete opciju “Imam aktivacijski kod“ otvorit će Vam se polje za unos  koda.
Ukoliko izaberete “Nemam aktivacijski kod“, nakon registracije biti ćete upućeni da kupite kod)

* Potvrdite: “Slažem se sa uvjetima korištenja usluge i Pravilima privatnosti“ (potrebno je da se upoznate sa Uvjetima korištenja i Pravilima privatnosti, posjetom stranica na istaknutim linkovima)

* Klikni na dugme “Registracija“

Nakon izvršene registracije potrebno je da potvrdite registraciju klikom na linkom koji će vam stići u email-u.  Klikom na link za potvrdu registracije, odlazite na stranicu zahvale gdje Vas očekuje tekst:

Hvala na izvršenoj registraciji u kompaniju InFace Invest Group!

Na stranici zahvale nalazi se tekst pod naslovom: Važna Napomena, OBAVEZNO PROČITATI:

Nakon pročitanog teksta, na dnu stranice nalazi se link u vidu dugmeta (Prijavi se) koje Vas povezuje sa stranicom na kojoj je forma za prijavu.

Aktivacija računa prvi je korak koji morate obaviti nakon obavljene registracije. Obavljenom registracijom zauzimate prvu slobodnu poziciju u strukturi vašeg preporučitelja nakon čega je potrebno aktivirati korisnički račun kako bi mogli pristupiti stranicama kontrolne ploče.

Aktivacija korisničkog računa moguća je;

 • Aktivacijom prijateljskog koda
 • Aktivacijom koda vrijednosti 10$
 • Kupovinom startnog paketa vrijednosti 30$
 • Kupovinom startnog paketa vrijednosti 105$

Ako ste ozbiljni da promjenite svoj život i napokon krenete ostvarivati ozbiljne zarade (preko 1.000$ mjesečno), onda vam je ovo JEDINSTVENA prilika.

Đuro Augustović
Ovlašteni predstavnik

Ovdje me možete osobno kontaktirati kako bi dobili dodatne instrukcije.

  InFace Invest Group The Business Concept

  SFT21 Predstavljanje poslovnog modela
  Đuro Augustović
  Ovlašteni predstavnik

  InFace Invest Group (SFT21)

  Pozdrav još jednom i dobro došli na predstavljanje ozbiljne kompanije.

  Izuzetno me veseli što mogu s vama podijeliti informacije koje su napravile pozitivnu promjenu mog života. Iskreno vjerujem da ovo može biti i pozitivna promjena u vašem životu. Sigurno imate puno pitanja i nadalje ću odgovoriti na tri najvažnija koje kompanija Infaceinvest Group kompanija bavi krenimo redom.

  To znači danas već radi u više od 30 zemalja svijeta i ima preko 2500 članova. Kompanija iz grupe osnovane segment prometa kompanije koju ću ovdje predstaviti je prije nešto više od dvije godine i na njemu je radila prva kompanija u svijetu koja je stvaranje društvene mreže započinje kroz franšizni model poslovanja kompanije je multinacionalna.A uskoro će biti prisutna u svim zemljama i ima pristup čime se to točno kumpanija grupa bavi.

  REVOLUCIJA u poslovanju jer RJEŠENJE je stiglo

  Ispunite one osnovne elemente koji se od vas traže u nastavku koji su. Kompanija garantira da ćete sigurno uspjeti. Tolerancija ne bi bila samo svoga konja hvali kompanije vam daje 90 dana garancije na zadovoljstvo što znači da imate 90 dana testirati cijeli sustav. Cijeli sistem sve funkcionira i u roku 90 dana u svakom trenutku možete odustati i reći ovo nije za mene. U tom trenutku u roku a najčešće 24 sata ali do pet radnih dana kompanija vraća vaš uloženi novac.

  Upravo sektora kompanije i sistemska škola kompanije ima zadaću pružanja edukacije svim svojim članovima.U čijem je vlasništvu 21 sistem poslovanja kojim se kroz franšizni model poslovanja pruža neograničene mogućnosti.Svi su svjesni kako danas ljudi i nemaju puno novaca odnosno investirali u nešto ozbiljnije. Posljednji projekt kompanija pruža mogućnost s vrlo malim gotovo nikakvim troškovima da uđete u vlastiti posao sistem poslovanja koji je namijenjen svima koji su se prijavili. Kompanija nudi edukaciju tako da bez obzira kojoj znanje imali Vi ste spremni raditi ovaj posao. Naravno tu dobivate pomoć i podršku tijekom cijelog svog poslovanja i još jedan od elemenata koji je vrlo važan a to je svi oni koji krenete koliko jednostavno znači imati točne upute kako treba i ili jednostavno radi i sve je automatizirano još jedna odluka na kraju mislim da je jedina kompanija koja garantira uspjeh.

   

  SFT21 Predstavljanje poslovnog modela

  Firma Vam garantira da kroz određeni period a to je recimo godina do godinu i pol dana projekcija da ćete dobivati 1000 dolara svaki mjesec. A oni koji žele radit to je već druga priča samo još jednu osobu ukljuće i više nikad nikoga . Vi ćete dobiti tri tisuće dolara svaki mjesec zagarantirano kada vam to pođe određeno vrijeme da vas krenu naknade s vašim linijama i vašoj matrici donosi profit . Svi oni koji žele ozbiljno raditi firma nagrađuje ozbiljan rad a svi oni koji se uključe u cijeli sustav . Imaju karijeru i limit 10 7 ljudi 20 50 21 tisuća dolara mjesečno .
  Đuro Augustović
  Ovlašteni predstavnik

  Definitivno najveći poslovni projekat na internetu s naših prostora!

  Pokazati koja je specifičnost. Koji su to znači trenutno svi za redovnih osoba koji se nalaze u kompaniji. Svi govore koliki broj osoba u pojedinom redu po redu dvije osobe biti kompanije oko dvije tisuće ljudi popunjava red ono što je specifično i što nije sustav nema tog reda. Sudjeluju sve osobe u kompaniji na njoj sudjeluju svi koji se svi redovi koji će se koji će nositi vašu osobnu matricu. Sve osobe koje se nalaze u kompaniji sada razumijete za što garantira da ćete vi radili ili ne  a iznad vas će se samo biti prikazano.

  Ovdje. Ljudi pomisle da opet moram uključivati. Nadam se da iz ovoga shvatili da vi ne trebate da li vi uključivali ili ne. Jedini koji imate to je u roku 90 dana da uključite jednu osobu ako to ne napravite. Sud smatra da vi niste zainteresirani raditi automatski i vraća uloženo. Uključite jednu osobu u sustav i vi radili ili vidjeti a ništa ne znači ako uključite jednu osobu sustav kaže surađujete ali limit tisuću dolara mjesečno ako to zadovoljava. Jedino što trebate napraviti ući u sustav uplati 30 dolara i čekati dok se ne napuni vaša matrica.

  Više od dvadeset jedne osobe vam neće ništa dobiti na karijeri osim ako tih dvadeset i jednu pomognete imaju oni tada limitirani zaradom od 100 dolara. Naravno pod uvjetom počeli donositi. Nakon toga imate pozicije plavi dijamant ružičasti dijamant. Gdje treba imati svatko svojih 20 i svatko svoj emitiranih milijun dolara. I to je maksimalni iznos koji itko može dobiti u kompaniji od onih prvih. Kako vidite neovisno kad ste ušli u sustav. Samo ovisi koliko ćete vi raditi koliko ćete ljudi uključiti. Koliki će biti limit ukratko ništa o koracima upisa u sistem potrebno obaviti registraciju.

  InFace Invest Group - SFT21 Business Concept

  Vidite li vi sebe u ovome . Vjerujete li da možete . Vidim da svatko može samo ako hoće .Ne dozvolite da vas itko nagovara kako je ovo dobro za vas kako je ovo super . Vi ste ti koji to trebate odlučiti ali smatram ako se educirate i shvatite koliko je ovo jedinstvena i odlična prilika . Sami ćete s oduševljenjem krenuti s nama raditi u za sve one koji žele saznati više detalja. Obratite se osobi koja vam je preporučila ovaj put . Hvala vam na vašem vremenu.
  Đuro Augustović
  Ovlašteni predstavnik

  Ovdje me možete osobno kontaktirati kako bi dobili dodatne instrukcije.