STUDIO4WEB WEB HOSTING

Kod zakupa pojedinih shared SSD web hosting paketa ostvarujete pravo na besplatnu registraciju .com, .eu ili .com.hr vršne domene
Shared SSD Web Hosting
Reseller web hosting paketi
Što je reseller?
Kao reseller, prodajte hosting pakete ispod vašeg vlastitog imena. Postavljate vlastite pakete sa različitim imenima (npr. Mali, Veći, itd.). Sami postavljate mogućnosti (prostor, promet, itd.) i cijenu za svaki paket. I tada prodajete pakete svojim klijentima. Sve što ćete platiti nama je cijena reseller paketa kojeg zakupite. Vi ćete naplaćivati svojim klijentima pakete koje njima prodate, možete staviti cijenu paketa koju god želite. To vam omogućuje da izgledate i osjećate se kao prava hosting kompanija.
S4W.Cloud Box paketi pružaju vam siguran i praktičan online prostor za pohranu podataka.
Sa S4W.Cloud Box paketima, svojim podacima možete pristupiti u pokretu, gdje god imate pristup internetu.
S4W.Cloud Box pakete možete koristiti kao dodatan prostor za pohranu podataka kojem lako možete pristupiti računalom iz svog doma, pametnog telefona ili tableta.
S4W.Cloud Box paketi dostupni su sa različitim standardnim protokolima pristupa koje podržava široka lepeza besplatnih i komercijalnih aplikacija.
Reseller web hosting paketi
VPS serveri
VPS serveri
Na raspolaganju imamo kvalitetne i pouzdane VPS servere u rasponu od 20GB do 240GB prostora na brzim SSD diskovima, te 2GB do 32GB radne memorije.
Svi VPS serveri dolaze kao “unmanaged”, dok se Studio4web administracija može naručiti kao dodatna opcija.
Ukoliko nemate vlastitog iskustva u administraciji servera ili nekog administratora, svakako preporučamo da uz server zakupite i našu administraciju kako bi dobili najbolje iskustvo u korištenju naših VPS servera. Mi ćemo se pobrinuti da server radi kako treba, podesiti sve što vam je potrebno, a na Vama ostane da se brinete o svojoj web stranici.
Pojednostavljeno, domena je naziv Vaše web stranice, odnosno adresa koju upisujete u svoj internet preglednik kako bi uspješno došli do željene web stranice.
Domena ne predstavlja samo Vaše ime web stranice već i cjelokupnu online osobnost, tako da bi se prilikom odabira domene trebalo za ozbiljno uzeti ovaj korak.
Kod odabira domene bilo bi poželjno izaći izvan okvira standardnih tld-ova te tako izabrati najoriginalniju moguću domenu, koja će biti isključivo Vaša!
Jedna od najpoznatijih tld domena je zasigurno .com domena. Najlakša je za pamćenje i širenje prisutnosti na globalnoj razini, ali je i najčešće korištena domena. Prilikom odabira domene, cilj je biti što kreativniji i odabrati domenu koja će Vas odmaknuti od većine. Samim time ćete osigurati prepoznatljivo i lako pamtljivo ime.
Lokalne domene su dobar izbor, ali svakako ne bi trebao biti prvi izbor za Vašu domenu. Takav izbor domene je vezan za geografsku lokaciju i dobar je za lokalnu publiku, također pokazao se kao vrlo bitna stavka kod SEO optimizacije.
Međutim, ako kreativno birate riječi, lokalne domene isto tako mogu imati doseg i izvan granica geografskog područja. Nije nužno koristiti točnu domenu zemlje iz koje dolazite, bitnije je tržište na koje ciljate pa ukoliko imate uvjete za neki drugi lokalni .tld, možete koristiti i domenu neke druge države.
Ako niste sigurni koji naziv domene bi bio najbolji izbor, svakako započnite sa svojim brendom. Umjesto da stavite točku odmah iza imena brenda, probajte je pomaknuti 2 ili 3 slova prije kraja i na taj način iskoristiti domenu kao dio imena. Takav izbor je česti kod poznatih brenova, primjerice goo.gl, ispravi.me, itd.
Za poboljšanjem Vaše online pristupnosti, oslobodite svoj um i razmišljajte na malo drugačiji način. Kako biste pozicionirali svoju web stranicu na bolju poziciju u online pretragama ili na društvenim mrežama uvijek možete dodatno platiti. Međutim, mi vjerujemo da ćete krenuti ispravno, što će Vam omogućiti privlačenje pažnje i bez dodatnih troškova SEO optimizacije.
Česta affiliate pitanja
KAKVE PREDNOSTI IMAJU STUDIO4WEB AFFILIATE PARTNERI?
Studio4web affiliate program pruža vam ekskluzivnu priliku za zaradu, a ujedno i mogućnost suradnje s jednom od vodećih web hosting kompanija u Hrvatskoj. Vrlo je lako promovirati web hosting usluge koje pruža Studio4web. Vjerujemo da je ovo najbolji posao u koji se možete uključiti – bez investicija, a s velikim zaradama zauzvrat – tako je jednostavno. Preporukom naših usluga možete zaraditi do 4.200,00 kuna! Nudimo najviše stope affiliate konverzije, cookie zapis u trajanju od 3 mjeseca, redovne mjesečne isplate i odlične promotivne akcije.
ŠTO JE STUDIO4WEB AFFILIATE PROGRAM?
Najlakši način za zaradu velikih provizija s minimalnim naporom, jednostavno preporučite Studio4web vašim posjetiteljima i zaradite ekskluzivnu proviziju za svaku prijavu. Kako bismo vam olakšali, pripremili smo bannere i linkove koje možete postaviti na svoje stranice. Svaka prijava/klijent kojeg ste uputili na Studio4web putem klika na banner, tekstualni link ili upisom affiliate promo kupona osigurat će vam proviziju. Svaki novi klijent/prijava koja je potekla s vaše stranice bit će praćen od strane našeg tracking sistema kako bi u skladu s tim odobrio vašu proviziju. Pridružite se odmah!
KOGA TREBAM KONTAKTIRATI ZA PODRŠKU?
Naši timovi za prodaju i podršku dostupni su Vam svakog radnog dana prema radnom vremenu podrške. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje vezano uz naš program ili vam je potrebna bilo kakva podrška ili savjet, naši stručnjaci su ovdje za Vas kad god ih zatrebate. S nama možete stupiti u kontakt putem live chata ili e-maila
PLAĆAM LI NAKNADU ZA PRISTUP AFFILIATE PROGRAMU?
Ne, naš affiliate program je potpuno besplatan! Bez skrivenih naknada ili dvosmislenih informacija. Vjerujemo da je uspješno partnerstvo zasnovano na međusobnom trudu obje strane.
KOLIKO MOGU ZARADITI?
Zarada se kreće od 21,00kn pa sve do 4.200,00kn po samo jednoj preporuci. Za zaradu…..