Besplatno preuzimanje

Izvezite izravno u Adobe Media Encoder 

Upotrijebite novu naredbu izbornika ( File > Export > Send to Adobe Media Encoder ) ili prečac na tipkovnici ( Opt + Shift + M  (macOS) ili Alt + Shift + M (Windows)) za izvoz vašeg niza u Adobe Media Encoder. Izvoz putem Media Encodera znači da se izvoz odvija u pozadini tako da možete nastaviti raditi u Premiere Pro.

Lako dostupne nedavno korištene postavke u načinu izvoza

Izbornik unaprijed postavljenih postavki u načinu izvoza  sada prikazuje posljednje tri unaprijed postavljene postavke koje ste koristili za izvoz.

To olakšava brzu primjenu unaprijed postavljenih postavki koje su nedavno korištene s drugim sekvencama, isječcima ili projektima.

Povucite i ispustite stavke projekta u Productions

Premještanje imovine između projekata unutar iste proizvodnje sada je lakše. Povucite i ispustite za premještanje bilo koje stavke projekta u drugi projekt, gdje se sredstvo sprema u korijensku mapu. Za kopiranje pritisnite Cmd (macOS) ili Ctrl (Windows) dok povlačite i ispuštate.

Produkcija  pruža okvir za veće tijekove rada s više projekata u Premiere Pro, kao što su pomoćni urednici koji rade sa svojim urednikom.

Adobe cs6 + Patch.exe

Besplatno preuzimanje ovdje